2RadChaoten.com Home Startseite A Hard Day's Night

Route 666 RingoStar powered by Bikecity

A Hard Day's Night

Két év szünet után a bringaversenyzők visszatérnek a Pannónia-Ringre. Az osztrák 2RadChaoten.com 2013. június 17-én a RingOstarral egy esti utcai kritériumversenyt szervez tömegrajttal és részhajrával. 

A Route 666 rendezvény, mint csapatidőfutam utoljára 2010-ben járt a Pannónia-ringen, a bécsi 2RadChaoten.com szervezésében. Ezúttal normál országúti versenyre kerül sor a magyar motorverseny-pályán.


A RingOstar-nak a helyszín mellett - körönként 18 kanyarral körített nyomvonal igazi gyakorlópályának számít - a formája is különleges: az országúti, a kritérium és az időfutam keveréke profiknak, amatőröknek és hobbi versenyzőknek.
És hála a bevezetett részhajráknak, a külön csapatversenynek és a teljesítendő minimum távnak további elvárások vannak az indulókkal szemben: "A 3 órán belül legalább 99,9 kilométert kell abszolválni, hogy egyáltalán összetettben értékelhető legyen valaki. Ez nem könnyű, de teljesíthető az alkalmi versenyzők számára is." - meséli Martin Ganglberger, a 2RC főrendezője.
"A csapatversenyben a 4 fő által megtett összkilométer számít. Itt a csapatok és edzőtársak együtt bizonyíthatnak" - gondolja a rendező. "És a pontozás alapján a sprintek leggyorsabbja kapja a zöld trikót."
Az összetett győztes, aki a RingOstar címet kapja, az lesz, aki a három óra után elsőként halad át a célvonalon. Ez a cím az esélyegyenlőség miatt a meghirdetett 6 (életkori) kategóriában kerül kiosztásra.

A Bécstől 130, Budapesttől 200 kilométerre levő Pannónia-Ring a RingOstar powered by Bikecity nevű rendezvény számára természetesen zárva lesz. Az indulóknak UCI komform kerékpár szükséges.

Az indulói létszám 150 főben limitált, ezért időben regisztrálni nem csak a kedvező előregisztrációs díj miatt érdemes.

További információk és a nevezés a www.route666.at holnapon érhető el.

 Regisztrálj most online

Übersetzung/translation/fordítás: András Tóth (bikemag.hu)Zurück

Diese Seite wurde bis jetzt 1678 Mal besucht

Newsletter / Sitemap / Impressum

Powered by Silverserver / Hosted by NYX Sportmanagement GmbH / Partner of Motorrad auf 1000PS.at
© 2002-2020 by 2RadChaoten.com. All rights reserved.